Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 197 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 5+1 félszoba
Telek terület 1159 m²
Parkolás van fedett felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2019
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Piliscsabának az elmúlt években népszerűvé vált és gyorsan beépülő részén, Garancstetőn, 197 nm-es, 5 és fél szobás, kétszintes családi ház 95 nm terasszal (földszint és emeleti szint összesen, tényleges nm-ben megadva) eladó.
A földszinten 2 állásos garázs, a fűtésrendszer központja, háztartási helyiség, kamra, gardrób, dolgozószoba (7,3 nm), fürdőszoba és WC van. A közlekedőn keresztül jutunk a nappaliba, amely egy térben van a konyharésszel. (A konyha nincs bútorozva és gépesítve, ezt az új tulajdonos saját ízlése szerint tudja kiválasztani). A nappali sarkában szépen megépített kandalló gondoskodik a téli hangulat élvezetéről. Innen a teraszra léphetünk ki, amely félig fedett, így az időjárás korlátozó hatása kiküszöbölhető a kerti partik alkalmával.
A nappaliból üvegkorlátos lépcső vezet fel az emeleti szintre, ahol a 4 hálószobából szép kilátás nyílik a környező hegyekre. Az emeleti szinten is található fürdő és WC.
A házban klíma, telefon, internet, riasztó bekötés van; termosztáttal külön szabályozható a két szint fűtése. Az automata kapu - és garázsnyitó gondoskodik arról, hogy csupán a fűtött garázsban kelljen kiszállni az autóból.

Ár

Irányár 128 millió Ft (649.75 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Hegy-Völgy Ingatlan
Név Iványi Erzsébet
Telefon +36 30 942 Mutasd
Email erzsivanyi@ Mutasd
árcsökkenés